![]() |
|
|
ثبت نام | روزنوشت ها (وبلاگ ها) | پوپ | فهرست اعضاء | تقويم | جستجو | نوشته هاي امروز | تالارها خوانده شد | جریان زندۀ تالارها |
چی تو فکرته؟ ![]() |
|
[140]
|
نمایش دیوارۀ مقداد | ||||||||
مقداد به سرنگار دلتنگيهاي ميرزا پاسخ داد.
" خواهش می کنم تشکر از تو بابت نخوندن نوشته های من
![]() ![]() 3 هفته پيش
مقداد به سرنگار فور فان و در نقد دین : چه کسی خدا را آفرید؟ پاسخ داد.
"
نقل قول:
لینک دانلود " Monday 14 January 2019
مقداد به سرنگار و حکایت کن از آن خدایی که وکیل پیامبر خود شد در امور زناشویی پاسخ داد.
" من به نوشته هات گفتم مزخرف اما شما به همه مقدسات هر کی اینجا هست توهین کردی! اونوخ شما از ادب حرف می زنی؟
تازه نگفتم بحث نکن دعوتت کردم به تالار دین و دنیا بگذریم... " Friday 4 January 2019
مقداد به سرنگار انتقاد از سرعت بسیار پایین باشگاه پاسخ داد.
"
نقل قول:
![]() ![]() Friday 4 January 2019
مقداد به سرنگار فانوس تنهایی: اگه تنهایی یا دوست داری تنها باشی بیا تو... پاسخ داد.
"
نقل قول:
![]() خدا نکشدت ![]() الان همیشه آنلاینا تنهان " Friday 4 January 2019
مقداد به سرنگار و حکایت کن از آن خدایی که وکیل پیامبر خود شد در امور زناشویی پاسخ داد.
" نهایتش اینه که فقط به شما توهین کردم دیگه؟
پس به بقیه افراد توهین نکن فقط به من در همون حد توهین کن. یعنی بگو تو مزخرف میگی! عادلانه نیست؟ بعدشم اینجا واقعا جاش نیست برو تو تالار دین و دنیا. توهین ها رو پاک کن اینها مقدسات اعضای باشگاه هستن. " Friday 4 January 2019
مقداد به سرنگار کتابخونه پاسخ داد.
" سلام
کتاب «فاطمه، واژه بی خاتمه» از محمدرضا رنجبر بسیار زیباست و با ادبیات خوب و به شرح ماجرای غم انگیز شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها می پردازه. کتاب به صورت الکترونیکی اینجاست: https://library.tebyan.net/fa/Viewer/Text/64965/2 " Friday 4 January 2019
" سلام
این مزخرفاتو منتقل کنید به تالار دین و دنیا اینجا مزخرفاتتون هدر میره ![]() چند تا پست مختلفم گذاشتید " Friday 4 January 2019
مقداد به سرنگار به ياد كارو... پاسخ داد.
"
نقل قول:
![]() به یاد خودم که خارق العاده هستم اصولا ![]() ![]() ولی جدی اینجام مثل زندگی واقعی می مونه که توش یه عده میرن و خاطراتشونو به جا میذارن به یاد همه دوستای خوبم همه کاربرای عزیز که اومدن و رفتن یا نرفتن اسماشون زیاده نمیگم! ![]() Friday 4 January 2019
مقداد به سرنگار دلنوشته های مقداد پاسخ داد.
" امروز
کبوترهای ما که یک زوج عاشقاند! و به سپیدی برف از قفس خود بیرون نیامدند تا زیر برف قدم بزنند شاید ترسیدند یکدیگر را گم کنند! " Friday 4 January 2019
" لعنت به این زندگی زیبا...!
خیلی جالب بود این ترکیب ![]() Friday 4 January 2019
"
نقل قول:
Friday 4 January 2019
مقداد به سرنگار غلط نامه کد خدا پاسخ داد.
"
نقل قول:
سخت بود بی خیالش شدم کم کم ![]() Friday 4 January 2019
مقداد به سرنگار شناخت تیپ شخصیتی MBTI پاسخ داد.
"
نقل قول:
خیلی زیاد بود وسطش ولش کردم متاسفانه اینم انگار خیلی خوبه: https://www.16personalities.com " Friday 4 January 2019
مقداد به سرنگار در راستای سیاستهای افزایش جمعیت پاسخ داد.
"
نقل قول:
الف. بعله. 14 تا ان شاءالله! ب. کلا بچه دوستم! ![]() ![]() ![]() ج و د. ببین 14 تا چون عدد زیادیه یه کم سخته! ![]() ![]() Friday 4 January 2019 |